El Camp Municipal d’Esports de Mollerussa estrenarà gespa nova

01/08/2019

Les obres de reforma i adequació de l’equipament també suposaran millores en les instal·lacions i la conversió de la zona de les pistes de tennis en un segon camp de futbol 7.

Els operaris ja han instal·lat la nova gespa al Camp Municipal d’Esports de Mollerussa. La renovació de la catifa del terreny de joc principal forma part del projecte de reforma i adequació de l’equipament, que també inclou la conversió de la zona de les pistes de tennis en un segon camp de futbol 7. La millora també comportarà el canvi del marcador i de les banquetes. Així com de les porteries i del reg.

 

Les obres, que van començar la segona setmana de juliol, van ser adjudicades per un pressupost de 336.845 euros al Banc de Santander, qui al seu torn, va proposar com a empresa proveïdora Fielturf Poligras. Pel que fa a la gespa que s’ha retirat, i que va ser instal·lada ara fa 12 anys, es reaprofitarà en altres instal·lacions del municipi.

 

Amb l’adequació del nou camp de futbol 7 s’espera reduir les sessions d’entrenament al terreny de joc principal i per tant, reduir el desgast d’aquest. Tot fa preveure que la gespa estigui llesta per acollir el partit de pretemporada del pròxim 14 d’agost.

Mariona Rebull i Martí