El CFJ Mollerussa celebra enguany els seus 100 anys d’història

22/01/2019

L’acte central serà al juny encara que està previst realitzar actes esportius, socials i culturals, durant tot l’any

Un homenatge a les persones que han contribuït a fer gran el CFJ Mollerussa serà l’acte central de commemoració del centenari d’aquesta entitat esportiva, la més antiga de la ciutat. Aquest acte, que es celebrarà al juny també servirà per recordar alguns dels moments més emblemàtics del club, com l’històric ascens a Segona A el 1988. Aquests records, i més, es recolliran en un documental que prepara el Mollerussa.

El Camp Municipal d’Esports, espai on s’ha dut a terme la presentació dels actes  commemoratius del centenari, també preveu acollir durant tot aquest 2019 diferents tornejos de futbol 7 i futbol 11 i el partit del centenari. A banda d’aquestes activitats, des del club s’ha volgut crear un nou logo per celebrar aquesta efemèride i també s’ha preparat una nova versió de l’himne, més actualitzada, que ha anat a càrrec del grup local Fa1na.

A més, en motiu del centenari, el consistori també té previst realitzar diferents inversions al camp d’esports per tal de millorar-ne les instal·lacions.

El primer acte de commemoració del centenari del CFJ Mollerussa serà el proper mes de febrer amb la Danone Nations Cup. En total, el club preveu realitzar un acte significatiu cada mes.

 

Anna Berga