El CFJ Mollerussa empata davant l’Andorra de Gerard Piqué

08/08/2019

CFJ Mollerussa i FC Andorra van empatar a 0 ahir en un amistós disputat al camp de l’Atlètic Segre. L’equip del Pla d’Urgell va igualar el pols a un equip que sota la direcció dels exblaugranes Gabri i Jorquera, es prepara per fer el salt a la Segona B.

Molta expectació al camp de l’Atlètic Segre per veure en directe com el CFJ Mollerussa s’enfrontava al FC Andorra de Gerard Piqué, que enguany ha protagonitzat un doble ascens i que competirà a la Segona B. El partit va començar amb un homenatge a Fede Bessone, jugador tricolor sorgit de la base de l’Atlètic Segre.

Només començar a rodar la pilota, el CFJ Mollerussa ja va avisar amb un xut al pal. El joc associatiu de l’equip del Pla d’Urgell va agradar i molt a la grada. Per la seva banda, el FC Andorra, que venia de jugar un partit de Copa Catalunya el dia anterior, no va tenir encert de cara a porta tot i disposar de bones arribades.

A la represa va seguir la igualtat, i fins i tot, el CFJ Mollerussa va dominar en algunes fases, però el marcador no es va moure.

I és que el partit va posar de manifest el potencial d’un CFJ Mollerussa que a aquestes altures de pretemporada il·lusiona. Fins i tot l’entrenador andorrà, Gabri, es va desfer en elogis cap al rival.

Al final, taules al marcador, minuts de rodatge per un  FC Andorra en construcció, i molt bones sensacions d’un CFJ Mollerussa que apunta alt en l’any del seu centenari.

Joan Llompart