El CFJ Mollerussa estrenarà la nova gespa del camp d’esports el dia 14 contra el Lleida Esportiu

07/08/2019

Serà el 22è Trofeu Ciutat de Mollerussa i s’emmarca dins els actes del Centenari del Futbol a la ciutat que s’està celebrant aquest any

El CFJ Mollerussa té previst estrenar la nova gespa del Camp Municipal d’Esports el pròxim dia 14 d’agost en el que serà el 22è Trofeu Ciutat de Mollerussa dins la pretemporada de lliga. El partit, que s’emmarca dins els actes del Centenari del Futbol a la ciutat que s’està celebrant enguany, es disputarà a les 7 de la tarda contra un rival de pes com és el Lleida Esportiu de Segona B.

La renovació de la catifa del camp principal forma part del projecte de reforma i adequació de l’equipament, que també inclou la conversió de la zona de les pistes de tenis en un segon camp de futbol 7. Les millores, que es van iniciar la segona setmana de juliol, van ser adjudicades per un pressupost de 336.845 euros al Banc de Santander, qui, al seu torn, va proposar com a empresa proveïdora Fielturf Poligras, SA. La millora també comportarà el canvi del marcador, de les banquetes, de les porteries i del reg del camp gran.

Infolleida