El Club Patí Vila-sana es retroba amb el triomf

01/12/2019

Les jugadores de Jordi Capdevila guanyen per 3 a 1 a casa al Cuencas Mineras d'Astúries

El Club Patí Vila-sana ha guanyat a l’últim classificat de l’OK Lliga femenina, el Cuencas Mineras d’Astúries, per 3 gols a 1. D’aquesta manera, les del Pla d’Urgell es retroben amb el triomf després de dos jornades consecutives sense guanyar i pugen a la sisena posició de la taula classificatòria. Encara que les locals no van estar còmodes sobre la pista, Regina Flix va encetar el marcador al minut 14 del matx i Maria Porta va encaixar la bola pocs minuts després. Durant la segona part, la visitant Alba Garrote va retallar distàncies i Cata Flores va sentenciar el definitiu 3 a 1 amb un gol de falta directa al minut 37.

Aquest partit ha estat la desena jornada de l’OK Lliga femenina, on les del Vila-sana se situen a la sisena posició amb disset punts. En aquest sentit, l’equip valora de manera positiva la competició i es veu amb força per arribar als primers llocs de la classificació.

El pròxim encontre de les jugadores de Jordi Capdevila serà a Madrid contra el Club Patí Alcorcón el dia 14 de desembre a les sis de la tarda.