El CP Vila-sana aconsegueix la quarta victòria consecutiva

15/12/2018

El CP Vila-sana guanya 2 a 1 el CP Las Rozas amb dos gols de Laura Porta i aconsegueix puntuar per cinquena jornada consecutiva.

El CP Vila-sana s’ha imposat davant el CP Las Rozas per 2 a 1. El primer gol ha arribat al minut 10 de la primera part de la mà de Laura Porta, només uns segons més tard que Victòria Porta fallés una falta directa. Amb l’1 a 0 en el marcador, el CP Las Rozas també ha desaprofitat un llançament de falta directa i s’ha arribat al descans amb victòria per a les locals.

Ja a la segona part, el partit ha continuat travat i al minut 10, Júlia Galeassi ha posat l’empat en el marcador. El CP Vila-sana ha continuat insistint i finalment, quan faltaven sis minuts per acabar el partit, Laura Porta ha fet pujar el 2 a 1 en el marcador.

Amb aquest resultat, el CP Vila-sana acumula ja quatre jornades consecutives aconseguint la victòria. En l’última partit d’aquest 2018, el club del Pla d’Urgell visitarà la pista del CP Vilanova.