El CP Vila-sana cau 3 a 0 davant el Voltregà

12/11/2018

L'equip del Pla d'Urgell no va tenir un dels seus millors dies

El CP Vila-sana va caure aquest diumenge a la pista del Voltregà per un contundent 3-0. L’equip de Jordi Capdevila no va tenir un dels seus millors dies i no va aconseguir travessar, en cap moment, la porteria de Teresa Bernadas. L’equip osonenc tampoc va oferir el seu millor joc tot i que van saber aprofitar les poques ocasions per agafar avantatge al lluminós.

El Voltregà va encetar el marcador al minut 6 amb un gol d’Anna Bernadas, i al minut 22, l’equip va poder ampliar distàncies al marcador mitjançant una falta directa, de la mà d’Adriana Gutiérrez. L’últim gol de les locals va arribar ja a la represa, obra, novament, d’Anna Romero.

Actualment l’equip del Pla d’Urgell es troba a la 8a posició amb 6 punts. Aquest proper diumenge, el Vila-sana rebrà el Cerdanyola. Serà a un quart d'una del migdia al poliesportiu municipal.