El CP Vila-sana comença la lliga amb una victòria a casa

21/09/2019

L’equip del Pla d’Urgell ha guanyat per 2 a 0 al PHC Sant Cugat amb dos gols de Cata Flores.

El CP Vila-sana ha començat amb bon peu l’OK lliga en imposar-se per 2 a 0 al recentment ascendit PHC Sant Cugat en el primer partit de la competició regular. Clarament superiors a les visitants, que han plantejat un partit molt defensiu, el CP Vila-sana ha dut en tot moment la iniciativa de l’encontre. No ha estat però fins al minut 15 de la primera part que Cata Flores ha pogut fer el primer gol.

A la represa, els dos equips han mantingut el seu joc, i una altra vegada, Cata Flores ha estat l’encarregada d’anotar el definitiu 2 a 0 als 11 minuts de la segona part.

Aquesta és la tercera temporada a l’OK Lliga de l’equip entrenat per Jordi Capdevila que s’ha marcat com a objectius per enguany, classificar-se per a la Copa de la Reina i  jugar a Europa l’any vinent.