El CP Vila-sana comença la segona volta visitant el PHC Sant Cugat

24/01/2020

El CP Vila-sana visitarà dissabte la pista del PHC Sant Cugat, 11è classificat de l’OK Lliga. Les del pla intentaran revalidar la victòria que van aconseguir en la primera volta en imposar-se per 2 a 0 al conjunt del Vallès Occidental.

Aquest pròxim dissabte, el CP Vila-sana s’enfrontarà al PHC Sant Cugat en el primer partit de la segona volta de l’OK Lliga. Les vilassanenques viatjaran al Vallès Occidental amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que les apropi a les primeres places. Davant però, tindran un conjunt més sòlid del que mostren les estadístiques. Així ho ha assegurat l’entrenador del CP Vila-sana, Jordi Capdevila.

Per aconseguir els tres punts, les vilassanenques, que actualment ocupen la 7a plaça amb 18 punts, confiaran en el seu joc per batre un PHC Sant Cugat que preveuen que les esperarà al darrere. 

Per al partit Jordi Capdevila no podrà comptar amb Joana Comas, que va lesionar-se en l’últim encontre contra el Bigues i Riells i que tot i estar pendent de les proves mèdiques s’espera que pugui reincorporar-se a l’equip la setmana vinent.

Mariona Rebull i Martí