El CP Vila-sana començarà la pretemporada el pròxim dimarts

29/07/2019

El Club Patí Vila-sana començarà la pretemporada el dimarts 30 de juliol amb l'objectiu d'assolir una de les places que donen accés a Europa. Esperen aconseguir-ho amb les dues noves incorporacions que han fet aquest estiu: la portera Sara Céspedes, que combinarà partits del filial i del primer equip, i la jugadora Regina Flix, provinent del Reus Deportiu. El primer partit amistós servirà per presentar l'equip davant de l'afició. Serà el 30 d'agost contra el Palau de Plegamans, vigent campió de lliga i d'Europa.

Classificar-se per anar a Europa és el principal objectiu de l'equip femení del Club Patí Vila-sana. La intenció és fer un pas més que la temporada passada, que es van quedar a un sol punt del quart lloc, que donava accés a la competició europea. Ho intentaran aconseguir amb les noves incorporacions: la portera Sara Céspedes, que alternarà partits del filial i del primer equip, i la jugadora Regina Flix, que amb 24 anys i provinent del Reus Deportiu podria aportar maduresa i experiència en el joc col·lectiu. 

L'equip estarà integrat per 10 jugadores, sis de les quals del planter. Començaran la pretemporada el dimarts 30 de juliol i faran una estada de preparació de cinc dies a Bellver de Cerdanya. Entrenaran per mantenir el joc dinàmic i d'atac que les va caracteritzar la temporada passada. 

El primer partit amistós serà el 31 d'agost a casa contra el Palau de Plegamans, vigent campió de lliga i d'Europa. Servirà també per fer la presentació oficial davant de tota l'afició. 

Ricard Gómez (Lleida TV)