El CP Vila-sana elimina el Cerdanyola i jugarà les semifinals de la Copa de la Reina

03/03/2018

La primera semifinal la disputaran el Voltregà-Gijón (18h), i la segona el Vilanova-Vila-sana (20h)

El CP Vila-sana elimina el Cerdanyola (1-4) i jugarà la semifinal de la Copa de la Reina contra el Vilanova, l’equip amfitrió.

L’equip del Pla d’Urgell, que aquest divendres al vespre ha debutat a la Copa de la Reina, ha guanyat el CH Cerdanyola gràcies als 4 gols de Marta Vieira (min 23’, 29’, 40’ i 46'). L’únic gol del Cerdanyola l’ha marcat Vanessa García al minut 46’.

La semifinal, que es jugarà a les 8 de la tarda de dissabte, serà davant el Vilanova, que aquest divendres ha sorprès a tothom eliminant el CP Manlleu(1-2), actual líder de líder de l’OK Lliga.

L’altra semifinal la jugaran dos equips de primer nivell com són el Voltregà i el Gijón que aquest divendres s’han imposat al Bigues i Riells (2-0) i al Palau de Plegamans (6-3), respectivament.

 

La competició es celebra a Vilanova i la Geltrú i es pot seguir a través de diferents plataformes. En l’opció online, es poden seguir tots els partits de la Copa en directe a través de la pàgina de la Federació Espanyola de Patinatge FEP-TV ( CP Vilanova - CP Vila-sana a partir de les 20h).

Pel que fa la televisió, Esport3 la final de diumenge en directe i Teledeporte farà el mateix en diferit.

 

Anna Berga