El CP Vila-sana encaixa la primera derrota de la temporada

21/10/2018

L'equip del Pla d'Urgell ha reaccionat a la segona part però, finalment, no ha pogut capgirar el marcador

Derrota del CP Vila-sana en l’inici de la lliga. Les del Pla d’Urgell van caure per la mínima a casa davant un rival complicat com és el Palau de Plegamans.

L’equip barcelonès va ser superior a les locals durant la primera part, fet que van aprofitar per marcar distàncies. D’aquesta manera al minut 6, Carla Fontdeglòria obria el marcador i, al minut 18, Aina Florenza aconseguia el segon gol del partit.

Ja a la represa i amb els dos gols de desavantatge, el Vila-sana va saber reaccionar i al minut 37 Cata Flores marcava el primer i únic gol del conjunt del Pla d’Urgell. A partir d’aquell moment, el Vila-sana va començar a generar més ocasions, però el marcador ja no es va moure més.

Malgrat no haver aconseguit els primers punts de la temporada, el tècnic del conjunt, Jordi Capdevila, ha fet una bona valoració d’aquest primer partit.

Segons Capdevila, a l’equip li falta alguns dies de feina encara per acabar d’adaptar-se després de les noves incorporacions al club.

El CP Vila-sana disputarà la segona jornada de la competició el proper dissabte. Serà a les 9 del vespre a la pista del Reus.


Resultat:
CP Vila-sana 1 - Cata Flores
Generali H.C Palau Plegamans 2 - Carla Fontdegloria, Aina Florenza

Anna Berga