El CP Vila-sana es prepara per rebre l’últim classificat

05/03/2020

El CP Vila-sana rebrà aquest dissabte la visita de l’Asturhoquei, l’últim classificat de l’OK Lliga. Les del Pla d’Urgell buscaran una victòria que els atansi al 6è classificat, el Telecable HC, que ara mateix tenen a onze punts.

Setenes a la classificació general amb 21 punts, el CP Vila-sana es prepara per rebre aquest dissabte la visita de l’Areces Ecopilas Pavitek Asturhockey, el cuer. Les asturianes, després de disset jornades disputades, només han aconseguit una victòria i un empat. Així i tot, l’entrenador de les vilassanenques, Jordi Capdevila, ha assegurat que cal estar alerta.

 

En aquests moments, el CP Vila-sana supera en només tres punts el 8è classificat i té el 6è a 11 punts. És per això que imposar-se davant el cuer és vital per poder intentar agafar distàncies i atansar-se al Telecable HC, equip al qual s’enfrontaran la setmana vinent.

Per al partit, que es disputarà aquest dissabte a les 19.30 hores, Jordi Capdevila no podrà comptar amb Victòria Porta, baixa per sanció, ni amb Joana Comas, lesionada.

Mariona Rebull i Martí