El CP Vila-sana goleja el cuer

08/03/2020

El CP Vila-sana ha golejat aquest cap de setmana l’últim classificat de l’OK Lliga, per 5 a 0. Aquesta victòria serveix perquè les noies del Pla d’Urgell retallin distàncies amb el sisè classificat, el Telecable, que va perdre contra el Voltregà per 4 a 0.

El CP Vila-sana ha golejat l’Asturhockey per 5 a 0. Tot i que Regina Flix ha avansat les del Pla d’Urgell al minut 7, el matx no s’ha acabat de decidir fins ben entrada la segona part, amb el segon gol de les locals de la mà de Teresa Payá. El CP Vila-sana ha estat en tot moment molt superior a l’equip asturià, que ha intentat que les vilassanenques no poguessin jugar amb comoditat.

Després del segon gol del CP Vila-sana, l’Asturhockey ha abaixat els braços i, Cata Flores, Maria Porta i Joana Comas, que s’ha reincorporat a l’equip després d’una lesió, han estat les encarregades de fer pujar el 5 a 0 definitiu al marcador.

Aquesta victòria serveix al CP Vila-sana retallar distàncies amb el sisè classificat, el CH Telecable, que aquest cap de setmana ha perdut en la seva visita a la pista del Voltregà per un contundent 4 a 0.