El CP Vila-sana guanya 0-2 a la pista del Reus

04/02/2018

Gràcies als gols de Victòria Porta i Marta Vieira en el que ha estat el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga

Després de 3 derrotes consecutives i un empat, la setmana passada, davant el Cerdanyola, el CP Vila-sana ha tornat a sumar els 3 punts aquest dissabte a la pista del Reus en el que ha estat el primer partit de la segona volta de l’OK Lliga.

El club del Pla d’Urgell ha guanyat 0 a 2 gràcies als gols de Victòria Porta i Marta Vieira. El gol de Victòria Porta va arribar a la primera part del partit i es va mantenir fins pràcticament a l’últim, moment en el que Marta Vieira va aconseguir marcar el segon gol definitiu quan faltaven poc menys de 2 minuts per a que l’àrbitre xiulés el final. Per altra banda, a l’últim minut de partit Victòria Porta va fallar una falta directa i segons més tard també ho va fer la jugadora del Reus, Alba Garrote, qui no va estar encertada i en la segona part va fallar dues faltes directes.

Amb 23 punts, el Vila-sana es manté 6é en la taula classificatòria, empatat amb punts amb el Bigues i Riells. Per altra banda, el Reus Deportiu només ha aconseguit guanyar dos partits aquesta temporada, l'últim la setmana passada amb el HC Palau Plegamans (2-1), i va penúltim a la graella amb només 7 punts.

El Vila-sana tornarà a jugar a casa el proper dissabte davant el Manlleu. Serà a les 19:30h al pavelló poliesportiu.