El CP Vila-sana guanya el Liceo per 3 a 0

03/11/2018

L’equip suma la segona victòria de la temporada gràcies als gols de Catalina Flores, Maria Porta i Victòria Porta.

El CP Vila-sana ha guanyat el Liceo per 3 a 0. Tot i que la primera part del partit ha acabat sense gols, el CP Vila-sana ha dominat totes les fases del joc davant un defensiu Liceo, on la millor jugadora de l’equip ha estat la portera, Laia Navarrete.

Ja a la segona part, Catalina Flores, ha encetat el marcador només començar. 10 minuts més tard, la capitana, Maria Porta ha marcat el segon gol. I finalment, el 3 a 0 ha arribat de la mà de Victòria Porta que ha transformat una falta directa, quan faltaven poc més de deu minuts per acabar el partit. La golejadora del Vila-sana ha tingut una altra oportunitat molt clara per ampliar l’avantatge però ha fallat un penal quan faltaven 4 minuts per acabar el matx.

Amb aquest resultat, el CP Vila-sana suma la segona victòria de la temporada i se situa cinquè a la classificació amb sis punts.