El CP Vila-sana guanya el Vilanova i es referma en la quarta plaça

04/05/2019

L’equip del Pla d’Urgell ha guanyat per 3 a 2.

Amb una bona pressió defensiva i una molt bona circulació de la bola, el CP Vila-sana s’ha endut la victòria davant el Vilanova per 3 a 2. Joana Comas ha encetat el marcador al minut 9 de penal. El Vilanova, de la mà de Maria Córdoba ha empatat el partit al minut 20. Però  tres minuts abans d’arribar al descans, Victòria Porta ha tornat a avançar les locals.

A la segona part, Victòria Porta ha ampliat l’avantatge al minut 19, però només dos minuts després, Aida Mas ha retallat distàncies anotant el definitiu 3 a 2.

Una vegada més, la portera local, Anna Ferrer, ha estat decisiva per endur-se els tres punts fent una gran actuació i aturant-se un penal i una falta directa al segon temps. També gran actuació de la jove portera visitant que ha evitat en més d’una ocasió que el CP Vila-sana augmentes l’avantatge.

Amb aquesta victòria, el CP Vila-sana es referma en la quarta posició amb 44 punts, a 7 del tercer classificat quan falten tres jornades per acabar el campionat.