El CP Vila-sana inicia la pretemporada amb l’objectiu d’arribar a Europa

31/07/2019

En els primers entrenaments les jugadores se centraran en millorar la preparació física. L’objectiu d’enguany és fer un pas endavant i classificar-se per Europa.

Les jugadores del CP Vila-sana han iniciat els entrenaments aquest dimarts. En aquesta primera sessió han faltat jugadores claus com Mar Franci, Victoria Porta i les alacantines Joana Comas i Teresa Payà. Les que sí que s’han posat a les ordres de Jordi Capdevila per primera vegada són els dos fitxatges d’enguany: la portera Sara Céspedes i la jugadora Regina Flix.

L’objectiu d’aquest any és fer un pas endavant i competir de tu a tu amb els equips de les primeres places, a la vegada que classificar-se per Europa. Per això compten amb el nou preparador físic, Isidre Brufau, que intentarà esprémer al màxim el rendiment de l’equip.

Durant aquests primers entrenaments, les jugadores se centraran a treballar la part física abans de posar-se els patins. La pretemporada tindrà una durada de 7 setmanes quan també disputaran la Copa Esports Penedès, que s’inicia el dia 30 a Sant Cugat.

A. Mor i M. Rebull