El CP Vila-sana perd davant el Palau de Plegamans

31/08/2019

El partit ha finalitzat 2 a 3

El Club Patí Vila-sana ha perdut per 2 a 3 a casa davant l’Hoquei Club Palau de Plegamans en el segon partit de la Copa Esports Penedès.

Durant la primera part del partit el joc va estar força igualat i els dos equips van patinar de punta a punta de la pista amb nombroses ocasions d’anotar gol. Tot i això, no va ser fins ben a prop la mitja part que Cata Flores va encetar el marcador.

Després del descans el Palau de Plegamans va posar-se les piles i ben aviat Berta Busquets va igualar el joc. De mica en mica les barcelonines van ocupar el terreny de les del Pla d’Urgell i Paula Ferrón va augmentar la distància del marcador i una contundent Aina Florensa va anotar l’1 a 3.

Un ràpid contraatac del Vila-sana va permetre sumar un altre punt a l’equip. A punt d’acabar l’encontre, les jugadores de Jordi Capdevila van tenir l’oportunitat d’empatar de falta directa però Cata Flores va fallar en l’intent.

Les jugadores del Vila-Sana tornen després de finalitzar l’stage de l’equip a Bellver de Cerdanya on van treballar la cohesió de l’equip.

La setmana que ve l’equip es desplaçarà fins a Igualada per jugar el tercer partit de la Copa Esports Penedès.

Alba Mor