El CP Vila-sana veu amb bons ulls l’ajornament de la Copa de la Reina

13/03/2020

El CP Vila-sana veu amb bons ulls que la Federació Espanyola de Patinatge hagi ajornat la Copa de la Reina i l’OK Lliga com a mesura preventiva pel coronavirus i que es prioritzi la seguretat d’esportistes i aficionats.

El CP Vila-sana havia de disputar la Copa de la Reina aquesta pròxima setmana però finalment, la Real Federació Espanyola de Patinatge ha decidit ajornar la competició com a mesura preventiva pel coronavirus. Des del club, l’entrenador, Jordi Capdevila, ha assegurat que esportivament l’ajornament farà que s’hagin de replantejar el calendari d’entrenaments.

 

Paral·lelament, l’entrenador veu amb bons ulls que es prenguin mesures i que es prioritzi la seguretat dels esportistes i dels aficionats, a la vegada que entén que jugar a porta tancada no és una solució.

 

La Copa de la Reina s’havia de celebrar a A Corunya del 19 al 22 de març, i més de 150 aficionats de l’equip del Pla d’Urgell s’havien comprat ja els bitllets i l’allotjament per acompanyar l’equip. Ara, la majoria d’ells es troben que perdran els diners arran de l’ajornament.

Mariona Rebull i Martí