El CP Vila-sana viatjarà a Gijón amb l’objectiu d’aconseguir una victòria

12/03/2020

El CP Vila-sana viatjarà aquest cap de setmana a Gijón per enfrontar-se al Telecable HC en un partit on les vilassanenques necessiten la victòria sí o sí per poder atansar-se a les posicions capdavanteres de la classificació. Ho faran en una situació peculiar, a porta tancada pel coronavirus.

Partit importantíssim el que disputarà aquest cap de setmana el CP Vila-sana contra el Telecable HC. Setenes a la classificació, les vilassanenques necessiten la victòria per retallar la distància de 8 punts que mantenen actualment amb el Telecable HC. L’entrenador de l’equip del Pla d’Urgell, Jordi Capdevila, confia en el joc de l’equip per endur-se els tres punts.

 

L’equip asturià va derrotar per un ajustat 1 a 2 el CP Vila-sana en la primera volta, en un partit molt igualat que es va decantar amb un penal a favor del Telecable quan faltaven només dos minuts per acabar el matx.

 

L’equip viatjarà el mateix dissabte cap a Gijón per disputar l’encontre a porta tancada pel coronavirus, a les 19.15 hores i Jordi Capdevila podrà comptar amb totes les jugadores després de la recuperació de Joana Comàs, lesionada, i Victòria Porta que s’havia perdut l’últim partit per sanció.

Mariona Rebull i Martí