El CTT de Mollerussa ascendeix a la tercera categoria estatal

03/07/2019

S’ha aconseguit degut a que el CTT Ripollet no pot ascendir a Primera Nacional perquè ja hi té un equip

El Club Tennis Taula de Mollerussa jugarà la temporada vinent a Primera divisió, la tercera màxima categoria del tennis taula a nivell estatal, després que la Federació Espanyola hagi confirmat que el CTT Ripollet no pot ascendir a Primera Nacional perquè ja hi té un equip. Tot i perdre la final contra CTM Jerez, els mollerussencs han liderat la primera fase, derrotant a equips de Vigo, Menorca i Madrid. Aquest fet, combinat amb la segona posició a la lliga, ha fet que el grup format per Ricard Gómez, Xavi Fontanet, i Iván Fernández, ocupi el lloc de primer reserva a la fase d'ascens.

L'objectiu del club és mantenir la categoria, així com iniciar un projecte a llarg termini. És per això que el CTT Mollerussa negocia el fitxatge d'un nou jugador de nivell i buscarà nous ingressos per fer front a les despeses que suposa l'ascens. Així doncs el club continua vivint la seva etapa daurada que intentarà mantenir amb la formació de nous i joves palistes. 

La província de Lleida comptarà la temporada que ve amb tres equips masculins en categoria estatal amb la participació del CTT Borges i el CTT Balaguer, aquest últim en categoria femenina.
Infolleida