El CTT Mollerussa debuta amb derrota a Divisió d'Honor

26/09/2022

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol cau 6 a 0 contra el Sosmatic Badalona, un dels equips més forts del grup | L’equip del Pla d’Urgell ha patit les absències d’Oriol Monzó i l’escocès Calum Morrison per afrontar el partit

Les coses no han anat bé en el primer partit de la història del CTT Mollerussa Prefabricats Pujol a la Divisió d’Honor, la segona màxima categoria estatal. Els del Pla d’Urgell han notat les absències d’Oriol Monzó i l’escocès Calum Morrison i han perdut a domicili contra el Sosmatic Badalona per un contundent 6 a 0. L’equip ha estat format per Ricard Gómez, Xavi Fontanet i Ivan Martínez, jugadors que han de jugar amb el filial a Segona Nacional.

Ivan Martínez ha obert el partit amb David González, actual campió d’Espanya de veterans en modalitat d’equips. González s’ha endut el duel per 3 a 1. Pere Navarro ha sumat el segon punt pels badalonins derrotant a Xavi Fontanet pel mateix resultat. Pau Lloret posava el tres de tres en la primera ronda derrotant a Ricard Gómez per 3 a 0. Idèntic resultat a favor de l’equip local en el quart duel entre Ivan Martínez i Pere Navarro. Amb el partit ja sentenciat, Gómez ha perdut amb David González per 3 a 0 i Fontanet amb Pau Lloret per 3 a 1, col·locant el 6 a 0 definitiu.

El proper partit serà el dissabte 15 d’octubre a casa contra el CN Mataró. El club té previst fer debutar a Oriol Monzó i comptar amb la presència de Calum Morrison i Eric Calderó.

L’equip filial també comença amb derrota a Segona Nacional

L’equip filial, el CTT Mollerussa Arcusin, també ha perdut aquest dissabte a domicili contra el Nàstic de Tarragona per 5 a 1. Marc Miró ha estat l’únic que ha aconseguit puntuar en un partit més igualat del que reflexa el marcador final. El segon partit del filial serà diumenge 16 d’octubre a casa contra el CTT Tortosa.

INFOLLEIDA