El CTT Mollerussa es prepara pel play-off d'ascens

25/04/2019

És la primera vegada que el club jugarà una fase d'ascens a aquesta categoria

El primer equip del CTT Mollerussa viatjarà aquest cap de setmana fins a los Alcázeres, a Múrcia, per afrontar el play-off d’ascens a Primera Nacional, la tercera màxima categoria d’Espanya. Es tracta de la primera vegada que un equip de Mollerussa juga una fase d’ascens a aquesta categoria, una recompensa que arriba després que el conjunt format per Ricard Gómez, Iván Fernández i Xavi Fontanet hagi quedat subcampió del grup 4 de Segona Nacional a només dos punts del primer. L’equip sap perfectament de les possibilitats que té de pujar a Primera Nacional la temporada vinent tot i això també és conscient de les dificultats amb què es trobaran.

Un total de 20 equips de tota Espanya competiran a aquest play-off dels quals només 6 aconseguiran la plaça d’ascens. El primers partits es jugaran dissabte i diumenge serà el dia decisiu on es decidiran els ascensos de categoria. Els jugadors del CTT Mollerussa Servisimó no amaguen que necessitaran sort per aconseguir l’ascens tot i que també confien en el percentatge de victòria aconseguit durant la temporada en el que els tres jugadors han superat el 50%.

Val a dir que tant el Ricard Gómez com l’Iván Fernández s’han format i han jugat sempre a Mollerussa mentre que Xavier Fontanet, després d’haver jugat a la Superdivisió amb el Gavà fa uns anys, enguany ha tornat a competir després de 16 anys d’inactivitat.

Anna Berga