El CTT Mollerussa es queda a les portes de pujar a Primera Nacional

30/04/2019

Després de quatre hores de partit, el primer equip va perdre la final per 4 a 3 contra el CTM de Jerez. El club espera ara aconseguir plaça amb alguna renúncia o incompatibilitat.

El primer equip del club, el CTT Mollerussa Servisimó VW, s’ha quedat a un pas de pujar a Primera Nacional, la tercera màxima categoria de l’Estat espanyol. El trident format per Ricard Gómez, Iván Fernández i Xavier Fontanet i l’entrenador Àlex Carrera viatjaven divendres fins a Los Alcázeres (Múrcia) per afrontar la fase d’ascens després d’haver quedat segons classificats a la lliga. Els del Pla d’Urgell van perdre el partit decisiu el diumenge contra el CTM Jerez per un ajustat 4 a 3 i després de quatre hores d’encontre.

Per arribar a la final, el CTT Mollerussa va haver de quedar primer de grup en una fase prèvia disputada el dissabte en què va derrotar al Rotary Menorca CTT Sant Lluís per 4 a 2, al CTM Coslada A de Madrid per 5 a 1 i al CTM Vigo per 4 a 2. La resta d’equips que van guanyar la lligueta, excepte el CTM Aluche, van aconseguir el pas a Primera Nacional en el partit decisiu. Això fa que els de Mollerussa siguin els primers reserves donat que, i segons marca la normativa, tenen una millor classificació que el CTM Aluche a la lliga regular.

El jugador Ricard Gómez i president del club, creu que “tenim moltes opcions de pujar al ser els primers reserves. Cada any hi ha algun equip que no pot ascendir perquè ja en té un altre a la categoria o superior o, simplement, per motius econòmics. Si ens donen l’opció de pujar, és evident que pujarem”. Tot i això, el jugador esmenta que “haguéssim preferit guanyar la final i pujar de categoria guanyant a la pista. Ara ens toca esperar a veure què ens diu la Federació Espanyola. Ens mereixem ser equip de Primera després de la gran temporada que hem fet”.

La fase d’ascens va citar a 20 equips de tot l’Estat per només sis places d’ascens. Un dues jornades maratonianes i més de 13 hores de joc, el CTT Mollerussa Servisimó VW s’hi va quedar a les portes.

Infolleida