El CTT Mollerussa finalitza el campus d'estiu amb 32 participants

06/09/2021

Un total de 32 infants entre els mesos de juliol i agost han participat en la vuitena edició del campus d’estiu | Alguns nens i nenes decideixen fer tennis taula federat durant l’any a través d’aquesta activitat

El vuitè campus d’estiu del CTT Mollerussa ja és història. Durant vuit setmanes, entre els mesos de juliol i agost, un total de 32 nens i nenes de 7 a 14 anys han participat en aquesta activitat. El club ha respectat totes les mesures sanitàries reduint grups de fins a un màxim de 13 palistes i dos monitors per evitar aglomeracions i preservar la distància de seguretat.

L’objectiu del CTT Mollerussa amb aquesta activitat és que sigui una prova per aquells nens i nenes que tenen curiositat pel tennis taula. De fet, el club ja ha incorporat quatre nens nous al grup escolar per aquesta nova temporada. Començaran les sessions el proper dimecres 8 de setembre.

El club forma cantera a través d’un grup d’iniciació que va dels 6 als 14 anys. Entrenen cada dilluns i dimecres de les 18.15 h a les 20 h. És una sessió dirigida per a nens i nenes que no han jugat mai a tennis taula o que hi competeixen des de fa poc. Actualment, aquest grup està forma per una dotzena de palistes.

INFOLLEIDA