El CTT Mollerussa inicia les sessions escolars

07/09/2022

Són 25 nens de 10 a 16 anys, que podran entrenar cada dia de dilluns a dijous en diferents grups | El club ha acabat el campus d’estiu amb la participació de 32 nens amb l’objectiu d’iniciar-los en el món del tennis taula

El CTT Mollerussa ha iniciat aquest dilluns les sessions escolars amb 25 nens de 10 a 16 anys. El club vol potenciar la base i és per això que ha ampliat l’horari d’obertura del centre d’entrenament per donar una millor atenció i eixamplar el llistat de participants. Els 25 nens es reparteixen en tres grups que poden entrenar cada dia de dilluns a dijous de 18.15 h a 20 h i també els dilluns i dimecres de 20 h a 21.45 h. Les sessions estan dirigides per l’entrenador del club, l’Àlex Carrera.

La inscripció està oberta durant tota la temporada, que va des d’aquest mes de setembre fins al juliol. El club també du a terme una campanya per aconseguir el major nombre de socis possible a un preu únic de 15 euros la temporada. El primer equip, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, militarà enguany a la Divisió d’Honor, la segona màxima categoria a nivell estatal.

El CTT Mollerussa tanca el campus d’estiu amb 32 participants

El club ha tancat aquest estiu la 9a edició del campus amb la participació de 32 palistes de 8 a 16 anys. L’objectiu de l’activitat és iniciar als més petits en el món del tennis taula i incentivar-los a jugar durant tota la temporada. El campus s’ha dut a terme durant cinc setmanes de juliol i agost i en horari matinal de dilluns a divendres.

INFOLLEIDA