El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, campió de Primera Nacional

02/05/2022

Guanya al Termosolar Solar en l’eliminatòria final del play-off d’ascens i accedeix a l’última ronda com a cap de sèrie

El primer equip del club, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, ha guanyat el grup 3 de Primera Nacional després de derrotar en la final del play-off d’ascens al CTT Borges. L’equip format pel francès Dylan Chaperon, Albert Masip, Eric Calderó i Ivan Fernández ha guanyat aquest dissabte els dos punts que necessitava, després de guanyar 5 a 1 en el partit d’anada.

D’aquesta manera, el primer equip accedeix a la fase d’ascens com a cap de sèrie i està a una única victòria de pujar a la categoria de plata del tennis taula espanyol. S’enfrontarà contra un subcampió de lliga o tercer classificat d’un altre dels sis grups en què està composada la Primera Nacional. En total, hi haurà 18 equips de tota Espanya per nou places d’ascens. El perdedor d’aquesta ronda, accedirà a una repesca el mateix cap de setmana.

El Centre de Tecnificació ubicat a Les Borges Blanques acollirà aquesta ronda final després que el CTT Mollerussa i el CTT Borges sol·licitessin conjuntament organitzar-la. Han confirmat la seva assistència equips de totes les comunitats autònomes, des de les Illes Balears fins a Galícia o Andalusia.
Infolleida