El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol continuarà a Primera Nacional

01/05/2020

El primer equip ocupava una de les tres posicions de descens però la Federació Espanyola ha decidit només fer baixar aquells que ja no tenien opcions de salvació

El primer equip del club, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, mantindrà la Primera Nacional, la tercera màxima categoria a nivell estatal. Així ho ha decretat la Federació Espanyola aquest dijous, que ja va donar per finalitzades les lligues el passat 1 d’abril degut a la crisi de la COVID-19. Només faltava saber l’encaix de les categories respecte a ascensos i descensos. El primer equip ocupava la desena plaça del grup dos, posició que decretava el descens a Segona Nacional. Tot i això, la federació només farà baixar els equips que ja havien consumit el descens.

El conjunt format per Ricard Gómez, Xavier Fontanet, Iván Fernández i Ilia Fominykh encara tenia opcions de salvació a falta de quatre jornades per a la finalització de la lliga. Amb 18 partits disputats, l’equip sumava vuit punts i tenia la salvació a quatre, marcada pel Falcons Sabadell amb dotze punts, tot i que amb dos partits menys que els mollerussencs. Això obligava pràcticament als del Pla d’Urgell a guanyar tots els encontres fins al final de temporada.

“Volíem salvar la categoria a la pista i jugant a tennis taula, tot i que ara se’ns ha brindat una nova oportunitat per fer un millor plantejament de cara a la següent temporada”, remarca el president del club, Ricard Gómez. El CTT Mollerussa ja s’havia desvinculat del jugador rus Ilia Fominykh, que havia fitxat al mercat d’hivern. L’entitat té intenció de fer un fitxatge de cara a la següent temporada per reforçar l’equip. “Ens trobem en una situació difícil i, per tant, aquest any el que volem és fitxar un jugador català”, conclou Gómez. 

INFOLLEIDA