El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol viatja aquest cap de setmana a Donosti i Pamplona

25/10/2019

Ho farà per disputar un triple desplaçament de Primera Nacional | L’equip porta un balanç de dues victòries i dues derrotes en les primeres quatre jornades

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol viatjarà aquest cap de setmana a Donosti i Pamplona per jugar tres partits de Primera Nacional. En concret, jugarà dissabte a partir de les 11 hores contra l’Atlético San Sebastian i a les cinc de la tarda contra l’Irun Leka Enea. L’equip es desplaçarà diumenge a Pamplona per jugar el tercer partit a la pista de l’Oberena a les onze del matí.

El trident format per Ricard Gómez, Xavi Fontanet i Iván Fernández ha aconseguit dues victòries en les quatre primeres jornades. Han estat a casa contra el CTT Sallent (4 a 2) i el CN Helios de Saragossa (4 a 3). Ha patit derrotes contra el CN Sabadell (1 a 5) i el Falcons (2 a 4). L’equip es troba a la novena posició de la classificació amb quatre punts, marcant la línia del descens. Hi ha un total de 12 equips i els tres últims baixen automàticament de categoria.

La Federació permet aquests triples desplaçaments als clubs que es troben a una distància superior als 300 quilòmetres. D’aquesta manera, les entitats aconsegueixen optimitzar els seus viatges i recursos. És la primera temporada que el club milita a Primera Nacional, la tercera màxima categoria de l’Estat espanyol.

Pel que fa a la resta d’equips, el filial del club, el CTT Mollerussa Servisimó VW de Tercera Nacional, juga a domicili contra el CTT Tortosa. A nivell provincial, el CTT Gràfix Mollerussa, líder en solitari a Preferent, rep a l’Impuls TT i el CTT Mollerussa Vicens Maquinària de Primera Provincial viatja a la pista del Guissona. Per últim, a Segona Provincial, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida, líder de la categoria, juga a casa contra l’Agramunt mentre que el CTT Mollerussa Arcusin rep el CTT Borges E.

Infolleida