El Femení Sant Adrià guanya a Mollerussa el Campionat de Catalunya Cadet Femení de bàsquet

07/05/2018

El pavelló poliesportiu de Mollerussa ha acollit aquest cap de setmana la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent de bàsquet

El pavelló poliesportiu municipal de Mollerussa ha acollit aquest cap de setmana 5 i 6 de maig la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent de bàsquet, que s’ha endut l’Snatt’s Femení Sant Adrià davant del Barça CBS A (65-61). El tercer lloc ha estat pel Basket Almeda 1, el qual va superar per 10 punts al Femení Maresme A Llavaneres (41-51). Els tres primers classificats han obtingut el seu passi directe per al Campionat d’Espanya de clubs Cadet, que enguany tindrà lloc a Huelva, Punta Umbría i Aljaraque, del 10 al 26 de maig.

Mollerussa va acollir aquesta final, que va reunir nombrós públic durant el cap de setmana, després que el club amfitrió, el Club Bàsquet Mollerussa,  ho sol·licités a la Federació Catalana de Bàsquet amb l’objectiu de seguir promocionant el bàsquet femení.