El FS Linyola presenta el nou cos tècnic per a la Segona Divisió B

09/08/2017

El proper 9 de setembre el FS Linyola iniciarà la lliga contra el FS Mataró

El CFS Linyola ha presentat aquest darrer dimarts dia 8 d’Agost el nou cos tècnic després del seu ascens històric a la Segona Divisió B. L’Staff estarà format per Xavier Molins i Marc Escolà com a entrenadors, pel preparador físic Joan Pérez i amb Josep Maria Poblet, que serà el delegat.

El conjunt realitzarà una pre-temporada de 5 partits que començaran el 19 d’agost contra Las Fuentes, un equip de la Segona Divisió B aragonesa. Els dies 26 i 27 els jugadors del Linyola viatjaran fins la Seu d’Urgell on s’enfrontaran al Castellciutat i al FS Bellver, i abans de tancar la pretemporada contra el Catllar (Divisió d’Honor) els del Pla d’Urgell es veuran les cares amb la Floresta, també de la Segona Divisió B.

El 9 de setembre, els jugadors de Molins i Escolà s’estrenaran contra el FS Mataró a la nova categoria, després que un altre equip renunciés a la seva plaça. Des del descens del Sícoris l’any 2013 a la tercera divisió, que va comportar també la dissolució de l’equip, cap conjunt lleidatà ha assolit l’ascens a Segona B.

Oriol Gordillo