El Mollerussa acorda amb el Castellserà que sigui el seu filial

Amb aquesta vinculació de filialitat tots els jugadors sub-23 amb llicència del Castellserà podran jugar amb el Mollerussa a Tercera RFEF

18/07/2024

El CFJ Mollerussa ha firmat un conveni amb l’Atlètic Castellserà, que actuarà com a filial durant la temporada 2024-2025. Aquesta col·laboració està pensada per facilitar una transició òptima als jugadors de la generació 2005 que acaben l’etapa juvenil i necessiten continuar el seu desenvolupament futbolístic en un entorn competitiu i formatiu adequat. També formaran part jugadors sub-23 de la zona que vulguin aspirar a jugar al primer equip del CFJ Mollerussa.

L’acord permetrà donar sortida als jugadors que han acabat l’etapa juvenil i també seguir en dinàmica del primer equip els joves talents ja que combinaran els entrenaments amb els dos clubs. Amb aquesta vinculació de filialitat tots els jugadors sub-23 amb llicència del Castellserà podran jugar amb el Mollerussa a Tercera RFEF.

Els dos presidents Josep Gené, del Mollerussa, i Juli Laplana, del Castellserà, van escenificar l’acord divendres passat al costat de l’entrenador d’aquest últim equip, Joan Balcells. D’aquesta forma, el CFJ Mollerussa està compromès a donar oportunitats al talent local de poblacions de l’entorn perquè puguin jugar a l’equip de la capital del Pla d’Urgell.

Infolleida