El Mollerussa afronta set finals per a la permanència

03/04/2024

Arriba amb dos punts per sobre de la zona de descens i amb 21 per jugar | El tècnic, Jordi Cortés, veu l'equip “més competitiu” i experimentat

El Mollerussa té al davant set partits, que són set finals, per assegurar la permanència a Tercera RFEF, categoria que ha estrenat aquesta temporada. Afronta aquesta recta final amb 31 punts, dos per sobre de les posicions de descens, i pendent del que determini el Comitè de Competició sobre el Rapitenca-Mollerussa, suspès divendres passat pel col·legiat a causa dels nombrosos insults i amenaces, segons va fer constar a l’acta, que va rebre el triplet arbitral des d’abans de començar el partit. El marcador reflectia en el moment de la suspensió, al minut 75, un 0-0. “Penso que si guanyem tres partits dels set, ens salvarem”, explica el tècnic, Jordi Cortés, que, no obstant, està convençut que “caldrà esperar a l’última jornada”. Sobre el que decideixi el Comitè, respecte al partit de divendres passat, afirma que “en principi les opcions són que hàgim de tornar per jugar els 15 minuts que falten, o que el Comitè doni el partit per finalitzat i sumem un punt, malgrat que també hi ha una altra opció, que seria que, al ser ells reincidents, els donin el partit per perdut”, valora. 

El Mollerussa, que aquest diumenge rep el Reus (12.00 hores), acabarà la temporada també a casa, el 12 de maig, rebent el Peralada. Jordi Cortés dona un gran valor a aconseguir la permanència perquè “estem competint amb equips de ciutats de 200.000 habitants”.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida