El Mollerussa perd al camp del Júpiter (3-1)

14/01/2019

Després de 56 partits invictes, els del Pla d’Urgell encadenen la tercera derrota consecutiva

El CFJ Mollerussa continua la mala ratxa i encadena la tercera derrota consecutiva de la temporada, aquest cop davant el Júpiter per 3 a 1.

Els locals van encetar el marcador quan passaven només 9 minuts de l’inici de partit gràcies al gol de Coro. Tot i els intents del Mollerussa per capgirar el marcador, els va faltar encert tant en atac com en defensa. Ja al minut 40 de la primera part, el Júpiter augmentava les distàncies i marcava el 2 a 0, obra de Peris.

A la represa, i amb els dos gols en contra, els de Josep Maria Turull van tornar a intentar traspassar la línia defensiva que plantejava el Júpiter, de nou, sense encert. Al minut 60, Jele sentenciava el partit per als locals marcant el 3 a 0. Al temps de descompte, els del Pla d’Urgell van aconseguir el 3 a 1 final obra d’Álvaro.

El Mollerussa, que es situa tercer a la classificació amb 32 punts, visitarà el camp de l’EFAC Almacelles el proper diumenge, 20 de gener.