El palista del CTT Mollerussa, Cristian Fernández, es classifica per a l’Estatal

11/12/2017

El jugador del CTT Mollerussa va quedar entre els vuit primers en la repesca celebrada a Guadalajara

El Club Tennis Taula Mollerussa tindrà un representant a l’Estatal després que Cristian Fernández aconseguís aquest cap de setmana una vuitena plaça en la categoria juvenil del ‘Torneo Nacional’ disputat a Guadalajara. Fernández va caure a quarts de final per 0 a 3 amb el jugador madrileny Angel Ayuso, que posteriorment quedaria primer. Un altre jugador del CTT Mollerussa, Iván Fernández, també va jugar en la mateixa categoria però amb no tanta fortuna com el seu germà Cristian ja que va perdre a la fase prèvia de la competició.

Serà la primera vegada que Cristian Fernández competeix a l’Estatal com a juvenil, una competició que concentra els millors palistes de cada categoria de l’estat espanyol. Enguany, la seu d’aquesta competició tornarà ser a Valladolid, que ha acollit aquest campionat les últimes edicions, durant els dies 16 i 18 de febrer de 2018. Per aconseguir plaça per a l’Estatal tens dues oportunitats: la primera durant la fase zonal que es disputa en quatre regions d’Espanya i la segona al ‘Torneo Nacional’ o repesca amb una única seu, en aquest cas a Guadalajara. En ambdós casos has de quedar en les primeres posicions de cada categoria.

Fernández mantindrà un ritme alt de competició fins a l’Estatal ja que també disputarà la fase prèvia dels Campionats de Catalunya juntament amb altres companys de club. Tanmateix, també forma part del primer equip del CTT Mollerussa, que milita a Segona Nacional, la quarta màxima categoria d’Espanya.

Infolleida