El Sant Ildefons acaba amb la ratxa positiva del CFJ Mollerussa

06/05/2019

Els homes de Josep Maria Turull han perdut per 2 a 1 en la seva visita a Cornellà.

El CFJ Mollerussa ha caigut en la seva visita al camp del Sant Ildefons, un rival a priori inferior. Tot i la bona dinàmica del conjunt del Pla d’Urgell que havia encadenat tres victòries consecutives, el partit ràpid s’ha posat costa amunt pels mollerussencs amb un gol de Casares al minut 20 de joc.

Ja ben entrada la segona part, el Sant Ildefons ha augmentat la distància posant el 2 a 0 al marcador, obra de Fabra de penal. I no ha estat fins al temps afegit que el CFJ Mollerussa ha pogut fer el definitiu 2 a 1 de la mà d’Álvaro que ha transformat una pena màxima.

Tot i la derrota, el CFJ Mollerussa es manté sisè a la classificació quan falten tres partits per acabar el campionat.