El Vila-sana confia en guanyar el Vilanova i mantenir-se quart

03/05/2019

L'equip del Pla d'Urgell lluitarà aquest dissabte per endur-se els tres punts de l'encontre.

Anar a per totes i endur-se els tres punts. Amb aquest objectiu, el CP Vila-sana sortirà aquest dissabte a la pista en el partit que disputarà a casa contra el Vilanova.

Per a fer un bon partit, l’equip que entrena Jordi Capdevila aposta per mantenir la possessió de la bola i estar encertades de cara a porteria.

A falta de quatre partits per finalitzar la lliga, el Vila-sana vol mantenir-se ferm a la quarta posició de la taula conscient que els següents a la classificació, el Voltregà i el Cerdanyola, es troben a quatre punts i que les dues últimes jornades, contra el Manlleu i el Gijón, seran complicades.

Tot i això i després d’encadenar un empat i la derrota de la setmana passada contra Las Rozas, l’equip s’allunya de les pressions i es mostra confiat.

El partit es jugarà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre al poliesportiu de Vila-sana. A més, tindrà una vessant solidària ja que la recaptació de la panera que es sorteja durant el descans es destinarà íntegrament a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja.

Anna Berga