El Vila-sana debuta amb triomf

19/09/2022

Les del Pla d'Urgell guanyen en l'inici de la Lliga contra un Igualada que els planta cara

Debut de lliga amb victòria soferta per al Vila-sana, que rebia en aquesta ocasió un Igualada que tenia el partit empatat a només deu minuts per al final. L’equip lleidatà suma així els primers tres punts de la temporada a casa. El matx va començar amb un Vila-sana apretant i amb un gran domini en el joc, que va mantenir al llarg del duel.

Després de múltiples ocasions de gol, les locals es van avançar en el marcador amb un golàs de Victòria Porta (1-0).Tanmateix, l’Igualada no va abaixar els braços i va aprofitar la poca efectivitat de les de Lluís Rodero per empatar el partit amb gol d’Helena de Sivatte (1-1). Poc va durar l’alegria per a les de l’Anoia, ja que Victòria va tornar a anotar cinc minuts després (2-1). L’avantatge del Vila-sana es va incrementar encara més amb el gol de la internacional argentina Luchi Agudo, que marcava un golàs des del mig del camp (3-1).L’Igualada no volia que les locals tinguessin una dolça estrena i va continuar posant les coses molt difícils a la segona meitat.

Així es va plasmar en el resultat, ja que les visitants van reduir el marcador amb anotació de Patricia Miret (3-2) i, més tard, van empatar el partit amb un gol d’Aida Mas, molt similar al marcat anteriorment per Luchi (3-3).Per sort per al conjunt del Pla d’Urgell, aquest no es va donar per vençut i va saber donar la volta de nou al resultat. Va anotar Victòria Porta en els minuts 40 (4-3) i 48 (5-3) per aconseguir el seu pòquer de gols particular i avançar un Vila-sana que estava patint per guanyar el duel. Porta es converteix així en la màxima golejadora de l’OK Lliga en la seua primera jornada, empatada amb Ona Castellví, del Manlleu.Finalment, per posar el colofó a l’enfrontament, Vale Fernández anotava set segons per acabar de tancar el xoc i donava els primers tres punts de la temporada al seu equip, que aquest any aspira a lluitar pels títols (6-3).Gran actuació a la Lliga del Vila-sana, que va saber refer-se de l’empat i guanyar un partit que, per moments, semblava que s’escapava, malgrat haver protagonitzat gairebé totes les ocasions clares.L’equip viatjarà la setmana que ve a Voltregà per batre’s, dissabte a les 17.30, a un equip que l’any passat va quedar a la meitat de la taula i on, a priori, també és favorit per emportar-se els tres punts.

Lluís Rodero: “He arribat a patir amb el 3-3“

L’entrenador del Vila-sana, Lluís Rodero, sortia del partit “molt content per la victòria i per l’equip”. Tot i així, Rodero es lamentava que en el matx “ha faltat efectivitat, sobretot a la primera meitat. Hauríem pogut anar-nos al descans amb més marge en el marcador”, va dir.

Rodero va admetre que a la segona meitat “ha faltat una mica d’intensitat” i va remarcar la falta de gol en l’inici d’aquesta. Més tard va confessar que l’empat de l’Igualada el va preocupar. “He arribat a patir amb el 3-3.

"Fins i tot amb el 4-3 he patit, però per sort al final hem aconseguit marcar més gols”, va manifestar, alleujat, el tècnic lleidatà. L’entrenador posava després el focus en la golejadora de la nit, Victòria Porta, de la qual va dir: “Estic molt content de tenir-la al nostre equip, ens aporta molt.” Els seus afalacs no van acabar aquí i va recordar un dels gols de la lleidatana. “El primer gol de la Victòria ha estat d’autèntica crac”, va assegurar. Per acabar, Rodero va deixar clar que ja està pensant a poder guanyar els següents partits de lliga que té marcats el Vila-sana al seu calendari. “Esperem poder anar sumant punts al llarg de la temporada tal com ho hem fet avui”, va concloure.