El Vila-sana empata en l'últim moment amb el Palau de Plegamans (2-2)

06/05/2018

El Palau de Plegamans ha protestat per la falta que que posteriorment Victòria Porta ha convertit en el gol de l'empat

El CP Vila-sana aconsegueix l’empat en l’últim minut a casa davant el Palau de Plegamans en un partit on no hi ha faltat la polèmica. A la primera meitat al Vila-sana li ha costat arrencar i el Palau s’ha avançat al marcador al minut 14 gràcies al gol d’Alba Romaguera.

Ja a la segona meitat, l’equip del Pla d’Urgell ha anat creant perill al seu rival, tot i que al minut 30, Berta Busquets, ha marcat el segon gol del Palau. Finalment, 8 minuts més tard ha arribat el primer gol del Vila-sana de la mà de Mar Franci.

A mesura que el temps del marcador s’ha anat esgotant han començat ha aflorar les tensions entre els dos equips que comptaven amb 9 faltes cada un, només a una de que l’àrbitre xiulés llançament directe. Una falta que el col·legiat ha xiulat al minut 48 i que Victòria Porta s’ha encarregat de convertir-la en el gol de l’empat. Aquesta decisió ha causat protestes per part de l’equip visitant que es jugava el liderat i han acabat amb una targeta blava al seu entrenador, Miquel Busquets.

Per l’altra banda, aquest empat suposa un bon resultat per a l’equip que entrena Jordi Capdevila.

La propera setmana, el Vila-sana té una nova cita a casa davant Las Rozas, equip que només els porta un punt d’avantatge a la classificació.


Resultat:
CP Vila-sana 2 - Mar Franci, Victòria Porta
Generali H.C Palau Plegamans 4 - Alba Romaguera, Berta Busquets

Anna Berga