El Vila-sana goleja al Bembimbre abans de la Champions (4-0)

20/03/2024

El Vila-sana resol sense problemes la visita del Bembibre abans d'afrontar dissabte a casa el partit d'anada dels quarts de final de la Champions davant del Gijón | Un doblet de Luchi Agudo, Victòria Porta i Gimena Gómez van resoldre un partit còmode

El Club Patí Vila-sana va complir amb el guió esperat i va resoldre sense problemes el partit de la vintena jornada de l’OK Lliga davant del Bembibre, que va golejar per 4-0 abans del duel clau de la setmana que arribarà aquest dissabte, quan rebrà a casa la seua bèstia negra d’aquests dos últims anys, el Telecable Gijón, en el partit d’anada dels quarts de final de la Champions League.

Rodero: “Hem de millorar molt en la definició en atac”

Lluís Rodero va donar per bo el resultat malgrat que el va trobar curt, mentre que va lamentar la falta de definició del seu equip. “Hem de millorar molt en l’acabament perquè arribem moltes vegades però volem fer sempre l’última passada, quan hem de tirar més a porteria i ser més agressives”, va assenyalar el tècnic, a qui no li va agradar gens el partit. “Ha estat molt lent i avorrit a causa de la defensa zonal molt tancada al darrere que ens han fet. Ens ha servit de poca cosa perquè atacar una zona tot el temps no s’acostuma a fer. M’hauria agradat un altre tipus de partit de cara a dissabte, però ens queden dos entrenaments i intentarem arribar de la millor manera davant del Gijón”, va declarar.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida