El Vila-sana goleja el Liceo (1-8)

04/03/2019

Aquest proper dissabte les del Pla d'Urgell reben el Voltregà, equips que es troba a només 2 punts del Vila-sana

El CP Vila-sana ha guanyat i per golejada, al Liceo. Ha estat aquest dissabte a A Coruña per un contundent 1 a 8. Mar Franci va encetar al marcador a la primera part, i 2 minuts després, Victòria Porta augmentava la distància. El Liceo va poder retallar distàncies, durant uns moments, gràcies a un gol de Núria Novoa, tot i que el conjunt del Pla d’Urgell va poder anar al descans encara amb un gol més de Victòria Porta.

Ja a la segona part, el Vila-sana va engreixar encara més el marcador de la pista de les d’A Coruña amb el tercer gol que marcava Victòria Porta, dos gols de Joana Comas i dos més de Teresa Paya, que s’estrenava així com a golejadora aquesta temporada.

Aquest resultat situa de nou al Vila-sana a la 4a posició de la taula amb 31 punts. Aquest proper dissabte les el Pla d’Urgell reben el Voltregà, 5è classificat que es troba a només 2 punts de les del Pla d’Urgell.