El Vila-sana perd a la pista de l’Sferic de Terrassa (7-4)

17/02/2018

L’Sferic de Terrassa aconsegueix així la segona victòria de la temporada tot i que continua últim a la classificació

El Vila-sana cau davant l’Sferic de Terrassa 7 a 4 en la 16a jornada de l’OK Lliga. D’aquesta manera l’Sferic que actualment es trobava últim a la taula amb 7 punts, aconsegueix la seva segona victòria de la temporada.

Aida Anton va encetar el marcador de l’Sferic a la meitat de la primera part. Minuts més tard, Laura Valverde va marcar el segon i Yolanda Font va materialitzar el tercer de falta directa just abans d’anar al descans.

A la segona part del partit, Aida Anton va tornar a obrir el marcador fent el 4-0 i un penal llençat per Yolanda Font va donar el cinquè gol al conjunt terrassenc. Minuts més tard Yolanda Font va marcar novament de falta directa i a 10 minuts per acabar el partit un penal a favor de l’Sferic i llençat per Erika Ghirardello va donar el setè i últim gol de les locals. Ja a la recta final del partit Silvia Cadrecha marcava el primer del conjunt del Pla d’Urgell. A 5 minuts per acabar, Laia Cid va fallar un penal però que va saber transformar-lo en el 7 a 2 i, en menys d’un minut, Silvia Cadrecha marcava el tercer del Vila-sana. Finalment, Victòria Porta va aconseguir el quart i últim gol del Vila-sana.

La propera setmana el Vila-sana juga a casa davant el Citylift Girona.