El Xafatolls, Arnau Monné, 8è al Campionat d’Espanya Absolut

23/07/2018

Monné es va quedar només a 1 centèsima del rècord de Catalunya sub20

L’Atleta Arnau Monné, de l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, ha aconseguit la 8a posició en la prova de 100 metres llisos al Campionat d'Espanya Absolut. Aquesta competició, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Getafe, ha reunit alguns dels millors atletes de l’estat espanyol.

Monné va aconseguir passar l’eliminatòria de dissabte al matí, on va superar la semifinal assolint la seva millor marca personal amb 10”47, una marca que li va permetre classificar-se per disputar la final. En la final, que va ser retransmesa per Teledeporte el dissabte al vespre, Monné va fer-se finalment, amb la 8a posició.

L'atleta dels Xafatolls es va quedar a tan sols 1 centèsima del rècord de Catalunya sub20 que porta 9 anys vigent i que actualment el situa al rànking com el 2n català absolut més ràpid i 1r de la seva categoria i tot això amb tan sols 17 anys.