Fa1na presenta l’himne més “rumbero” del CFJ Mollerussa

25/04/2019

La cançó conviurà amb l’oficial i aquest diumenge sonarà per primera vegada al camp.

El grup mollerussenc Fa1na ha presentat la seva versió de l’himne del FCJ Mollerussa. Es tracta d’una versió festiva i molt ballable amb ritme de rumba que ha estat encarregada pel mateix club amb motiu de la commemoració del seu centenari i que a partir d’ara conviurà amb l’himne oficial.

A la presentació del renovat himne hi ha participat dos dels membres de Fa1na, el cantant Manu Brufau i el percussionista David Garrofé els quals s’han mostrat satisfets amb el resultat senyalant que volien que els aficionats s’identifiquessin amb l’himne a la vegada que també es mostrés l’essència del grup.

 

El nou himne es podrà gaudir a través de les xarxes socials i aquest diumenge sonarà per primera vegada al camp d’esports. També està previst que durant aquest any pugui ser interpretat en directe al camp pel grup com a part de la commemoració, que tindrà el seu acte central el proper 2 de juny. Paral·lelament, aquest divendres 26 d’abril el grup local treu el seu nou treball, sota el títol Dissabte que recull 11 temes amb el seu ritme característic.

També podeu escoltar la música de Fa1na a través d'Spotify

Anna Berga