Fins a 75 pilots competiran aquest cap de setmana al XXVIIè Campionat d’Espanya d’Autocròs

29/05/2019

Hi competiran 12 pilots de l'Escuderia Mollerussa, entre els quals destaca Ares Lahoz, una de les quatre participants femenines.

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 de juny, el XXVIIè Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocròs, una prova que compta amb 75 pilots procedents de diferents punts de l’Estat espanyol com Galicia, Andalusia, Extremadura, el País Basc o Balears, entre altres, així com també enguany s’hi ha inscrit també dos pilots de Portugal. Ho han explicat aquest dimarts, Carlos Lapeña i Joan Anton Grustán, de l’Escuderia Mollerussa, organitzadora de l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa. Precisament, l’alcalde en funcions de Mollerussa,  Marc Solsona, acompanyat del regidor d’Esports, també en funcions, Bernat Díaz, s’ha felicitat que la prova, que és la més longeva del campionat, hagi perdurat al llarg de tots aquests anys.

Grustán ha indicat que la prova, la quarta de les vuit que conformen la competició, compta amb 6 categories com són Divisió I i Divisió II en turismes mentre que en monoplaces hi ha Divisió III, Car-Cros, Junior Cros i enguany també la categoria de Promoció, amb 9 pilots. Així mateix, per la seva part, Carles Lapeña, ha volgut destacar la important presència de l’Escuderia Mollerussa, que comptarà amb 12 pilots competint, entre els quals destaca Ares Lahoz, una de les quatre participants femenines.

El campionat començarà divendres tarda amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i dissabte ja s’iniciaran els entrenaments oficials així com dues mànegues de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 9 del matí tindrà lloc la tercera mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis. El campionat seran retransmès per streaming a través del canal de la Ligasports.

 

Infolleida