Golmés potencia el pàdel durant la Festa Major

10/08/2021

Jan Gelonch i Carles Quer guanyen el torneig de pàdel-Servisimó VW i Oriol Trilla i Gerard Mir s’imposen en la final de consolació | Un total de 18 parelles han participat en aquest campionat amistós celebrat en el marc de la Festa Major del municipi

Les pistes de pàdel del gimnàs Espai Esport han acollit durant aquest cap de setmana el torneig de pàdel-Servisimó VW de la Festa Major de Golmés. Un total de 18 parelles d’arreu de la demarcació hi han participat havent de superar una fase de grups i eliminatòries. Els palistes Jan Gelonch i Carles Quer han estat els guanyadors, mentre que Oriol Trilla i Gerard Mir s’han imposat en la final de consolació.

Els guanyadors s’han endut 100 euros en metàl·lic, mentre que els segons classificats han guanyat 60 euros. La final de consolació ha tingut com a premi un sopar per a dues persones i tots els finalistes han obtingut una botella de vi del celler Costers del Sió, un altre dels patrocinadors de l’activitat.

És el segon torneig que organitza el Consell Esportiu del Pla d’Urgell, després del que es va celebrar durant la Festa Major de Mollerussa amb la participació de 32 parelles. L’entitat porta la gestió de les pistes i organitza activitats, cursets i casals, a més d’oferir partides lliures a tots els associats i aficionats al pàdel. 

Ricard Gómez Puig