Gran debut del CP Vila-sana a la Copa

06/03/2018

Des del club es mostren molt satisfets amb l’equip i l’afició. Ara l’objectiu és assegurar la permanència a la competició

Satisfacció al CP Vila-sana després de debutar a la Copa de la Reina. Tot i que l’equip del Pla d’Urgell no va endur-se el trofeu, va fer un gran paper a la competició demostrant que és un rival a tenir en compte. I és que les jugadores del Vila-sana van guanyar sense moltes complicacions al Cerdanyola i, a les semifinals, van plantar cara fins a l’últim moment al Vilanova, equip amfitrió i guanyador del torneig.

 

A més, el Vila-sana ha tornat a demostrar que té el suport incondicional de la grada. Prop de 80 aficionats el divendres i més de 160 el dissabte van anar a Vilanova a donar suport a l’equip.

Ara l’objectiu del club fins a final de temporada és el de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència a l’OK Lliga, un objectiu a priori més que probable però que encara no està assegurat matemàticament.

Aquest diumenge el Vila-sana juga el proper partit de lliga a la pista del Voltregà, equip que també es va quedar a les portes de jugar la final de la Copa de la reina i que actualment va tercer a la taula.

Anna Berga