Inscripcions "low cost" a la Cursa del Caragol de Linyola

13/08/2018

La cita es disputarà el 7 d’octubre i inclourà proves de 10 i 5 kilòmetres i una caminada de 7. 

El Club Excursionista Linyola i l’Ajuntament del municipi han organitzat la 10a Cursa Atlètica de Linyola de 10km Cursa del Caragol i la 3a cursa de 5km. La cita tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre i és puntuable per a la Lliga de Ponent. Les inscripcions ja s’han obert amb una promoció "low cost" que inclou unes condicions per celebrar el desè aniversari.

La sortida i l’arribada seran al carrer La Creueta de Linyola, al costat de la zona esportiva. La cursa de 10 kilòmetres començarà a les 9.30 hores, i la de 5 a les 9.40.  El recorregut llarg constarà d’un 80% de camins de terra i d’un 20% d’asfalt, amb un avituallament a meitat del recorregut, mentre que el curt serà en un 70% sobre asfalt i en un 30% sobre terra. També es farà una caminada de 7 kilòmetres.

Al marge dels premis individuals, s’obsequiarà amb un pernil al club amb més inscrits i tots els participants rebran el regal de la cursa juntament amb la bossa del corredor. Una vegada finalitzada la cursa, se’ls donarà esmorzar i beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels col·laboradors.

Hi haurà WC, vestidors i servei de dutxes a la mateixa zona esportiva. També hi haurà servei de guarda-roba, guarda-bicis  i zona habilitada de pàrquing.

 

Infolleida