Jordi Capdevila, nominat a millor entrenador d’hoquei patins

08/12/2017

L’entrenador del CP Vila-sana està nominat com a millor entrenador HockeyPatines.com 2017. Els candidats es poden votar en aquest web fins el 31 de desembre

Jordi Capdevila, entrenador del CP Vila-sana està nominat com a millor entrenador HockeyPatines.com 2017, juntament amb 23 entrenadors més en una llista que ha estat confeccionada per periodistes esportius experts. Les votacions per escollir el guanyador final es repartiran al 50% entre aquest grup de periodistes i l’altre 50% a través de vots populars en aquest web. Les votacions es poden fer fins el proper 31 de desembre.

 

Una gran trajectòria amb el club de Vila-sana

Precisament és al CP Vila-sana on Capdevila va començar el seu camí com a entrenador ara fa 13 anys. L’any 2005 va entrar com a entrenador dels 2 equips que tenia el Club en les categories de pre benjamí i benjamí i el 2006 també n’assumeix la coordinació del Club.

Des del 2010 es dedica a entrenar l’equip femení, el qual des d’aquesta temporada juga a l’OK Lliga, la màxima categoria d’hoquei femení a nivell nacional.

El palmarès de Capdevila és:

  • 4 ascens des de 2a catalana fins a OK Lliga
  • 1 subcampionat de Catalunya fem16
  • 1 campiones Espanya sub16
  • 2 subcampionats d'Europa sub 17
  • Diversos 3er i 4rts llocs en campionat de Catalunya i Espanya
Infolleida